Eurogamer.se

Farmville blir TV-serie

Brett Ratner producerar

Denna nyhet kan placeras i kategorin "onödiga filmatiseringar av spel". Wall Street Journal rapporterar nämligen att spelet Farmville från företaget Zynga ska bli animerad TV-serie.

En av de ledande krafterna bakom projektet är Brett Ratner, regissören bakom minst sagt medelmåttiga filmer som X-Men: Last Stand, Tower Heist och Rush Hour-filmerna. Ratner kommer att agera producent för projektet, som ska mynna ut i en halvtimmeslång komediserie.

"Farmville är ett av de mest spännande varumärken som finns idag och dess möjligheter över flera olika plattformar är oändliga. Jag ser fram emot att få expandera varumärket för redan existerande fans och att kunna engagera en helt ny publik", säger Ratner i ett uttalande.

Personligen har jag svårt att se hur Farmville är ett spännande varumärke. Men samtidigt tycker Brett Ratner att Chris Tucker förtjänar att vara filmstjärna, så våra åsikter är uppenbart delade även på flera områden.

Vad tror du om en TV-serie baserat på Farmville?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!