Eurogamer.se

Media Molecule visar nytt spel till PlayStation 4?

Nya rykten kring den 20 februari

Den 20 februari är det dags för PlayStation Meeting, ett evenemang i New York där PlayStation 4 förväntas bli utannonserad. Mängder av rykten cirkulerar redan kring vad som kommer att visas upp under detta evenemang och nu har det kommit ännu ett.

Först och främst är det Media Molecule, studion bakom LittleBigPlanet och kommande Tearaway som sägs ha något nytt att visa upp. På sin hemsida har företaget listat ett spel endast titulerat "?" tillsammans med en musikvideo för låten It's A Mystery av Toyah Wilcox.

Evolution Studios, utvecklarna bakom MotorStorm-serien verkar också ha något på gång. Paul Rustchynsky, som var game director för MotorStorm RC (9/10) har på Twitter startat en nedräkning som kommer att ta slut just den 20 februari.

Det senare skulle stämma överens med tidigare rykten om att Evolution Studios har något att visa upp den 20 februari. Tillsammans med det beryktade Killzone 4 skulle PlayStation 4 alltså kunna få flera stora titlar utannonserade omgående.

Vad vill du helst se utannonserat på PlayStation Meeting?

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!