Eurogamer.se

Namco Bandai blir utgivare för Codemasters spel

Kommer ge ut dem i Europa och Australasien

Namco Bandai och Codemasters har idag utannonserat ett nytt partnerskap mellan de två företagen som innebär att det förstnämnda blir utgivare för de spel som Codemasters utvecklar. Avtalet gäller lanseringar i Europa och Australasien.

Det nya avtalet börjar gälla i och med lanseringen av GRID 2, som släpps i slutet av maj till PC, PlayStation 3 och Xbox 360. Avtalet omfattar även kommande titlar, även sådana som inte är utannonserade ännu.

Enligt Codemasters är avtalet ett sätt att skära ned på kostnader och samtidigt skapa starka allianser. Både Codemasters F1- och Dirt-serier är riktiga storsäljare och de lär fortsätta även i framtiden, men då alltså utgivna av Namco Bandai.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!