Eurogamer.se

Rykte: Ny expansion till Assassin's Creed III fokuserar på pirater

Kan också röra sig om en helt ny del i serien

Uppgifter har dykt upp på internet som pratar om Assassin's Creed: Black Flags som både en expansion till Assassin's Creed III (9/10) och som en helt ny del i serien. Frågan är vilka uppgifter som stämmer?

Black Flags nämndes första gången på Reddit, där en källa påstår att det rör sig om Assassin's Creed 4, rapporterar OPM. Källan ska ha råkat se en PowerPoint-presentation under en flygresa som kvinnan framför honon arbetade med. Där ska AC4: Black Flags ha omnämnts och källan påstår att spelet ska släppas lagom till julhandeln 2013.

Detta motsägs dock av en annan användare på Reddit, som påstår att Black Flags är en ny expansion till Assassin's Creed III där en brittisk admiral som är på jakt efter Connor Kenway. Pirater skall också spela en viktig roll. Denna expansion ska i så fall fokusera på spelmekaniken med sjöslag som introducerades i och med det senaste spelet.

Om det rör sig om en expansion ska denna enligt källan fortfarande vara tidigt i utvecklingen och släppas först om ett halvår. Ser du helst att det rör sig om en expansion eller en ny del i serien?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!