Eurogamer.se

Nytt Arkham-spel med Batman släpps 2013

Bekräftat i smyg av Time Warner

Under Time Warners samtal med investerare förra veckan avslöjades något som verkar ha flugit under radarn hos många, fram tills nu. VG247 rapporterar att John K. Martin under samtalet ska ha nämnt en ny del i Batman Arkham-serien som en av titlarna i företagets starka uppställning med kommande spel.

Detta ännu icke namngivna spel sägs släppas antingen innan slutet på 2013, eller under nästa räkenskapsår. Enligt källor till VG247 är det dock inte Rocksteady Studios som utvecklar titeln, utan en annan studio. Kanske rör det sig om den sedan tidigare omtalade titeln som ska utspelas före de båda spelen i Arkham-serien och vara inspirerad av DC Comics silverålder?

Hela avskriften från samtalet där ett nytt Arkham-spel nämndes kan läsas hos Yahoo! Finance.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!