Eurogamer.se

The Last of Us kan ha försenats

Släpps i stället i juni månad?

Det verkar som att Naughty Dogs nästa spel, The Last of Us, kan ha drabbats av en mindre försening. Enligt de amerikanska återförsäljarna Best Buy och GameStop kommer spelet att släppas den 18 juni, istället för den 7 maj som det tidigare sagts.

En kund som förhandsbokat spelet hos just Best Buy påstår även på Twitter att ett mail skickats ut som bekräftar förseningen. En rad andra återförsäljare både i Sverige och Storbritannien listar dock fortfarande spelet för lansering den 7 maj.

Varken Sony eller Naughty Dog har kommenterat uppgifterna, så det officiella ordet är fortfarande att spelet släpps den 7 maj, exklusivt till PlayStation 3.

Mörka spelsekvenser från The Last of Us

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!