Eurogamer.se

Fumito Ueda uttalar sig om The Last Guardian

"Håll utkik."

Skaparen av det PlayStation-exklusiva spelet The Last Guardian, Fumito Ueda, har nu utalat sig om det kommande spelet på sin personliga hemsida .

Enligt Ueda är spelet fortfarande under utveckling, som det varit i sedan 2007. Han förklarade även att ansvaret för att sprida ny information kring spelet är Sonys, inte hans. Dock uppmanade han sina läsare att hålla utkik efter kommande information rörande spelet från Sony.

Sony har tidigare förvarnat om att det efterlängtade spelet kanske inte kommer att kunna släppas 2013. Men Uedas uttalande kan tolkas som att ett fast utgivningsdatum snart kan spikas, något som kanske sker på Sonys utannonserade presskonferens den 20 februari.

Ueda skrev även att han efter The Last Guardian kommer att ge sig in i nya projekt, med ett färskt perspektiv. Ett uttalande som kan tyda på spel till kommande konsoler.

E3: The Last Guardian cinematic trailer

Kommentarer (6)

Skapa ett konto

ELLER