Eurogamer.se

Slumpen styr i de nya versionerna av Resident Evil: Revelations

Slappna aldrig av

När Resident Evil: Revelations (7/10) släpps till konsoler och PC kommer det att innehålla en riktigt stor förändring från originalet på 3DS. Nu är det slumpen som placerar ut fiender och föremål i spelet.Det var under en testspelning av den nya versionen med sidan Gamespot som Mike Lynn, marknadsförare på Capcom, släppte nyheten.

Enligt Lynn har de låtit slumpen sköta placeringen för att öka skrämselfaktorn, spelet låter aldrig spelaren slappna av. "Varje gång du går runt ett hörn så kan det stå en fiende där. Du har ingen aning", berättar han under intervjun.

Den nya versionen av Resident Evil: Revelations släpps den 24:e maj till Xbox 360, Wii U, PlatStation 3 och PC.

Trailer för konsolversionen av Resident Evil: Revelations

Kommentarer (1)

Skapa ett konto

ELLER