Eurogamer.se

Destiny kräver ständig internetuppkoppling

Första officiella detaljerna kring Bungies nya förstapersonsskjutare

Under söndagen den 17 februari avslöjades officiellt de första detaljerna kring Bungies nästa spel Destiny. Det har länge ryktats om att det ska röra sig om ett onlinerollspel av något slag och detta har visat sig stämma till viss del.

Destiny är nämligen en förstapersonsskjutare som kräver ständig internetuppkoppling, det går inte att spela offline. Spelet är byggt kring samarbete och spelare kan när som helst välja att slå sig ihop med andra för att klara av utmaningar. Hela spelet går dock att spela helt på egen hand, för den som vill.

Den konstanta uppkopplingen krävs enligt Bungie eftersom spelet utspelas i en delad spelvärld och mobila enheter kommer att kunna användas på olika sätt som Bungie inte avslöjat än.

Destiny kommer att släppas till Xbox 360 och PlayStation 3, samt till nästa generations konsoler, även om inga specifika uppgifter om dessa versioner avslöjades. En PC-version av spelet verkar dock inte vara planerad.

En första titt på Bungies nya spel Destiny

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!