Eurogamer.se

Första bilderna från Final Fantasy X HD

Square Enix har visat upp det bortglömda spelet

Det har varit väldigt tyst om den planerade nyversionen av Final Fantasy X till PlayStation Vita, men nu har det till sist dykt upp några nya glimtar.

Under det japanska evenemanget Vita Heaven visades ett litet antal bilder från spelet upp och fångades av Famitsu. Det var inte mycket men Square Enix bad fansen ha tålamod och berättar att ett släppdatum ska dyka upp "inom kort".

Spelet utannonserades under spelmässan Tokyo Game Show 2011, men sen dess har det varit mer eller mindre knäpptyst om det. En version till PlayStation 3 är också planerad, men det är oklart om den ska släppas samtidigt.

Nedan kan du i alla fall se de första glimtarna av nya, fräscha Yuna och Titus - men notera att de är tagna från en strömmande ständning och alltså förhoppningsvis inte är representativa för spelets grafik.

Kommentarer (7)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!