Eurogamer.se

PC-spelare försöker förbättra grafiken i Aliens: Colonial Marines

Hemmafixare på nätet ger tips och råd

PC-spelare är i full färd med att försöka förbättra grafiken i spelet Aliens: Colonial Marines (4/10) . På spelets forum finns nu trådar där entusiasterna diskuterar hur man bäst går tillväga för att krama musten ur spelets grafikinställningar.

Än så länge verkar åsikterna kring förbättringarna vara delade, men spelare hävdar att de får en märkbart förbättrad grafik igenom att manipulera spelets Unreal 3-motor. Samtidigt som vissa inrapporterade före- och efterbilder knappt visar någon skillnad alls.

Om du är intresserad av att själv försöka förbättra spelets grafik kan du hitta en guide för hur du kan gå tillväga här .

Aliens: Colonial Marines släpptes förra veckan och fick utstå en hel del kritik från spelare som hävdar att spelet är underutvecklat.

Lanseringstrailer för Aliens: Colonial Marines

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!