Eurogamer.se

Destiny listas till flera plattformar

PS Vita, Wii U och nästa generation gömda i hemsidans källkod

I söndags fick vi den första ordentliga titten på Destiny, det nya spelet från Bungie. Den ständigt uppkopplade förstapersonsskjutaren utannonserades då till PlayStation 3 och Xbox 360, men inget konkret nämndes om andra plattformar annat än att spelet förmodligen dyker upp till nästa generations konsoler också.

Nu har Nintendo Life snokat upp detaljer som antyder att spelet kan vara på väg till betydligt fler plattformar än vad som avslöjats. På spelets hemsida går det att förhandsboka spelet och i denna sidas källkod hittar vi tecken på att spelet kan komma att släppas till PS4, Xbox 720, PC, Wii U och PS Vita.

Detta är inte på något sätt vattentäta bevis på att spelet kommer till dessa plattformar, men spelets utgivare Activision har tidigare sagt att spelet kan komma till fler maskiner än just PS3 och Xbox 360.

Förmodligen kommer ett eventuellt avslöjande kring andra plattformar att dröja till E3 i sommar. Men vem vet, vi kanske får höra något om en PS4/Vita-version av Destiny redan på Sonys stora evenemang i morgon?

En första titt på Bungies nya spel Destiny

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!