Eurogamer.se

Gears of War: Judgment läcker ut på nätet

En hel månad innan spelet släpps

Microsoft har drabbats av en rejäl läcka, verkar det som. Kommande Gears of War: Judgment har nämligen dykt upp på internet en hel månad innan spelets lansering. Spelet finns nu tillgängligt för nedladdning på diverse torrent-sajter och Microsoft jobbar hårt för att hantera situationen.

Bland annat säger Microsoft att de som spelar den piratkopierade versionen av spelet kan få sitt Xbox Live-konto och sin hela konsol bannlyst. Detta är andra gången på kort tid som Xbox 360-spel läckt ut på nätet långt innan lansering.

När Halo 4 (9/10) dök upp på nätet innan lanseringen i slutet av förra året fick Microsoft jobba hårt för att bekämpa videoklipp på nätet som avslöjade spelets handling. Förmodligen kommer det bli en liknande situation med Gears of War: Judgment.

Spelet släpps officiellt den 22 mars och är utvecklat av People Can Fly under översikt av Epic Games.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!