Eurogamer.se

Nya prisrykten för PlayStation 4

Kommer konsolen att kosta 300 pund?

Brittiska tidningen The Times rapporterar att Sonys nästa konsol kommer att bli betydligt billigare än vad PlayStation 3 var vid sin lansering. En källa till tidningen påstår nämligen att PlayStation 4 ska hamna på 300 pund, jämfört med PlayStation 3 som kostade 425 pund vid lansering.

Det ska också röra sig om ett individuellt pris för Storbritannien, inte bara en översättning från japanska yen. Om vi dock gör om summan till svensk valuta hamnar priset på ungefär 3100 kronor. Sen kan vi förmodligen plussa på ytterligare ett par hundralappar, men då hamnar konsolen ändå i samma prisklass som Nintendos Wii U.

Sony har förmodligen lärt sig en läxa efter PS3-lanseringen och den konsolens höga prislapp så det låter inte helt osannolikt att detta pris faktiskt kan vara korrekt.

Kommentarer (18)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!