Eurogamer.se

Rayman Legends Online Challenges släpps till Wii U i april

Blir exklusivt till Nintendos konsol

Efter kontroversen med Rayman Legends, som nu inte är Wii U-exklusivt längre, utlovade Ubisoft någon form av kompensation för att spelet dessutom blivit försenat till september. Det sades att detta skulle bli en Wii U-exklusiv demo och nu har detaljer dykt upp angående just denna.

Faktum är att det inte längre rör sig om en demoversion av spelet längre, utan ett helt spelläge som släpps i förväg. Spelläget går under namnet Online Challenges Mode och skall dyka upp på Wii U:s eShop helt gratis i början av april.

Online Challenges Mode har stöd för upp till fem spelare och topplistor online, där spelare kan tävla mot varandra om bäst tider och högsta poäng. Nya utmaningar kommer att släppas regelbundet för att bjuda på stor variation.

Online Challenges Mode förklaras ytterligare i en ny video som kan beskådas nedan.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!