Eurogamer.se

Sony går igenom PlayStations tidslinje

Inför avslöjandet av nästa konsol

I morgon, den 20 februari, är det tänkt att Sony ska visa upp PlayStation 4 på ett stort event i New York. Det är förvisso inte officiellt att det är just PS4 som skall visas, men allting tyder på det.

För att bygga upp förväntningarna inför eventet (som startar vid midnatt mellan onsdag och torsdag, svensk tid) har Sony under de senaste dagarna publicerat en rad videoklipp som berättar historien om företagets samtliga konsoler.

Först ut var PlayStation, som blev en otrolig succé. Därefter fick vi PlayStation 2, som blev den bäst säljande stationära konsolen genom tiderna med över 150 miljoner sålda enheter.

Det tredje klippet visar Sonys nuvarande konsol, PlayStation 3 och det sista klippet presenterar de bärbara maskinerna PSP och PS Vita. Samtliga klipp finns att beskåda här nedan och visst pekar allting nu ännu tydligare på att vi får se PlayStation 4 i morgon?

PlayStations evolution: Playstation

PlayStations evolution: Playstation 2

PlayStations evolution: PlayStation 3

PlayStations evolution: PSP och PS Vita

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!