Eurogamer.se

Watch Dogs kan komma till Wii U

Återförsäljare skvallrar om detta

Det verkar som att Ubisofts mystiska titel Watch Dogs, som presenterades med dunder och brak under E3 2012, kan komma att släppas till Wii U. Spelet har sedan tidigare endast utannonserats för PC, PlayStation 3 och Xbox 360 men nu verkar alltså en Wii U-version vara på gång också.

Amerikanska GameStop har nämligen lagt upp Wii U-versionen som tillgänglig för förhandsbokning vid sidan av de andra versionerna, vilket kan tyda på att spelet faktiskt är på väg till Nintendos maskin.

Även Amazon och Best Buy har börjat lista spelet för lansering till Wii U och använder sig av samma marknadsföringsmaterial som GameStop. Vår modersajt har kontaktat Ubisoft för en kommentar.

Spelsekvens från Watch Dogs

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!