Eurogamer.se

Samlingsutgåvor av Ghost Recon och Assassin's Creed på gång

Släpps enligt rykten redan i vår

Siliconera rapporterar att nya utgåvor av Assassin's Creed III (9/10) och Ghost Recon-serien kan vara på väg. Enligt uppgifter kommer Assassin's Creed III: Washington Edition att lanseras under våren. Denna utgåva kommer i så fall att inkludera huvudspelet samt ge tillgång till de tre delarna i expansionen The Tyranny of King Washington.

När det gäller Ghost Recon-serien ryktas det om att de tre senaste delarna i serien, Ghost Recon: Advanced Warfighter, Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 och Ghost Recon: Future Soldier (8/10) ska släppas tillsammans i vad som kallas Ghost Recon Anthology.

Det nämns dock inget om specifika släppdatum eller på vilka plattformar samlingarna kan tänkas dyka upp.

Är det någon av dessa samlingar som tilltalar dig?

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!