Eurogamer.se

Se The Future of PlayStation här

Vi livestreamar nattens stora event

I natt kommer PlayStation 4 att presenteras för första gången. Sony arrangerar ett stort evenemang i New York under namnet The Future of PlayStation, vilket tyder på att det är just den fjärde stationära utgåvan av PlayStation som skall visas upp.

Klockan 00:00 drar eventet igång för oss i Sverige och naturligtvis kan ni följa spektaklet live här på Eurogamer.

Via videospelaren nedan får ni se vilka rykten som visar sig vara sanna, vilka spel som presenteras och allt annat som förväntas avslöjas. Streamen aktiveras en halvtimme före sändningens start och klockan 23:55 börjar det hela sändas live från New York.

Orkar ni inte hålla er vakna kommer klippet finnas tillgängligt ett par dagar efteråt, så ni kan njuta av er skönhetssömn med gott samvete.

Live video for mobile from Ustream

Kommentarer (14)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!