Eurogamer.se

Ubisoft utökar Uplay

EA och Warner ombord

Ubisofts onlinebutik Uplay kommer att utökas genom samarbete med en mängd andra utgivare. Företaget säger sig ha ungefär 15 nya partners varav några stora namn som Electronic Arts och Warner sticker ut.

Övriga namn på listan är till exempel Bohemia Interactive, Nordic Games, Paradox Interactive, Recoil Games, Robot Entertainment och Telltale Games. Dessutom arbetar man vidare för att få fler att hoppa på tåget framöver.

Som en del i uppgörelsen med EA kommer också Ubisoft-spel som Assassin's Creed 3 (9/10) och Far Cry 3 (9/10) att finnas tillgängliga via Electronic Arts egen digitala handelsplats Origin, ett drag som alltså stärker båda plattformarna i kampen med jätten Steam.

Enligt Ubisoft har Uplay 50 miljoner användare och företaget räknar med att inom 4-5 år få 50% av sina inkomster via digital försäljning rapporterar gamesindustry international.

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!