Eurogamer.se

The Witcher 3: Wild Hunt släpps till PlayStation 4

Lanseras 2014

De polska spelutvecklarna CD Projekt Red har utannonserat att The Witcher 3: Wild Hunt kommer att släppas till PlayStation 4 någon gång nästa år. Lanseringen av spelet kommer även att ske samtidigt till alla "high end-konsoler" vilket kan betyda att spelet även släpps till nästa upplaga av Microsofts Xbox.

I ett pressmeddelande som gick ut idag utryckte Adam Badowski, chef för CD Projekt Red, sin glädje över att studion tidigt fått ta del av Sonys nya teknologi. Han bad även journalister och fans om ursäkt då de inte fått klara svar på sina frågor om spelets lansering tidigare.

Enligt Badowski kommer The Witcher 3: Wild Hunt att pressa grafiken i PlatStation 4 och troligtvis att använda sig av många av de nyheter som Sony presenterade igår.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!