Eurogamer.se

Killzone: Shadow Fall har visats upp i amerikansk tv

Late Night with Killzone

Det PlayStation 4-exklusiva skjutarspelet Killzone: Shadow Fall visades igår upp i det amerikanska tv-programmet Late Night with Jimmy Fallon.

Det var inget nytt material som visades upp, då samma parti av spelet presenterades under den stora presskonferensen Sony arrangerade i veckan. Men det faktum att de spelade spelet i direktsänd-tv kan betyda att det åtminstone finns en spelbar demo av Killzone: Shadow Fall.

Uppvisningen hos Jimmy Fallon var dock inte lika smidig som på presskonferensen. Men samtidigt kan man trösta sig med att spelet i alla fall ser lika snyggt ut oavsett om det är ett proffs som spelar eller inte.

Killzone: Shadow Fall utvecklas av Guerilla Games och förväntas lanseras tillsammans med PlayStation 4 på den amerikanska och japanska marknaden någon gång i jul. När det släpps i Europa är fortfarande oklart.

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!