Eurogamer.se

The Witness behöver inte bli exklusivt till PlayStation 4

kan komma att släppas till fler plattformar

Under Sonys stora presskonferens i förrgår var en av de titlarna som visades upp independentspelet The Witness, som sades vara exklusivt till PlayStation 4. Men så behöver det inte bli.

I en intervju med Kotaku berättade utvecklaren till spelet Jonathan Blow att The Witness mycket väl kan dyka upp till PC och mobila plattformar samtidigt som PlayStation 4-versionen. Detta då hans avtal med Sony enbart utlovar exklusivitet mot andra konkurrenskraftiga konsoler, under en begränsad tid. Vilket också kan betyda att spelet kan lanseras till Wii U och Microsofts nästkommande konsol senare.

Jonathan Blow berättade även att han valde att utveckla The Witness till PlayStation 4 tack vare att det var den enda konsolen som han ansåg hade tillräkligt bra prestanda och att Sony tidigt visade intresse för hans spel.

The Witness beskrivs som ett spel som kretsar kring en uppenbarelse och erbjuder spelaren minst 25 timmars speltid i sin öppna värld.

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!