Eurogamer.se

Vad spelar du i helgen? [vecka 8 2013]

Vi frågar - du svarar!

Den här helgen blir det säkert lite spelande med God of War: Ascension (PS3), Monopoly Streets, iPad-versionen av Civilization Revolution och något annat spel som jag helt plötsligt får suget för. Majoriteten av tiden ska dock spenderas med att skriva texter eftersom jag under nästa vecka ska åka till hela tre olika event för att förhandstesta titlar som släpps under detta år. En av dem kommer vi dessutom att vara ensamma om i Sverige att testa, så håll koll på sajten för att hitta detta exklusiva förhandstest som publiceras någon gång under mars.

Jag har även recenserat ett spel, som för tillfället måste vara hemlig på grund av ett påskrivet kontrakt som förbjuder mig att nämna det, vars namn och text publiceras på måndag.

Anton är i sluttampen med SimCity (Mac, PC), och direkt efter det ska han få hoppa på ett av årets absolut största spel. Vad är det? Hemligt!

David fyllde nyss år och firar den ålderskrisen med Crysis 3 (360, PS3) på konsol.

Fredrik får första gången sedan i onsdags leka med sylvassa blad, nu denna gång i Metal Gear Rising: Revengeance (360, PS3).

Jimmy räknar spelreferenser i Wreck-it-Ralph (3DS, Wii).

Joakim är tillbaka efter lite semester, och då passar han på att spela lite flipper i Star Wars Pinball (360, PS3, Vita), som spelas med Pinball FX2 eller Zen Pinball 2.

Johan har just blivit färdig med lönnmördartrilogin Hitman Trilogy HD (360, PS3), så han sitter och testar Crysis 3 (PC) med sin datoranläggning.

Kristoffer blandar friskt mellan Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 (360, PS3) och Capcom Arcade Cabinet (360, PS3).

Mattias är i sluttampen med Impire (PC), och sedan hoppar han på March of the Eagles (PC).

Simon är sedan en tid tillbaka klar med Sly Cooper: Thieves in Time (PS3, Vita), så han väntar bara på att ett embargo går ut innan han kan berätta om spelet.

Men nu vill vi veta vad du spelar i helgen - så, vad spelar du i helgen? Om det är Dead Space 3 rekommenderar jag att du kollar in vår spelguide för att få hjälp ifall problem uppstår, var du hittar det där sista samlarobjektet samt vår guide till hur du bygger de allra bästa vapnen!

Kommentarer (8)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!