Eurogamer.se

Watch Dogs blir lanseringstitel för PS4

Kommer även till Wii U

Ubisoft fanns på plats under presentationen av Sonys Playstation 4 och visade en spelsekvens ur Watch Dogs som var en av de stora sensationerna redan på förra sommarens E3.

Spelet har alltså varit under utveckling under lång tid redan, och det är väl detta faktum som gör att den franska speljätten kan lova att Watch Dogs skall vara en lanseringstitel till PS4. Värt att notera är att en etikett som "lanseringstitel" inte alltid innebär att spelet finns tillgängligt precis på lanseringsdagen utan vanligtvis i det som kallas lanseringsfönstret - vanligtvis inom en eller ett par månader från lansering.

Faktum är att uppgifter gör gällande att den spelsekvens som visades upp på Sonys event inte rullade på Playstation 4-hårdvara över huvud taget utan kördes på en PC med liknande konfiguration.

Ubisofts utvecklare lär alltså ha fullt upp att göra fram tills spelets lansering, ett faktum som inte blir mindre av att man tillkännagett att Watch Dogs även kommer släppas till WiiU, något som tidigare varit okänt. I sann Ubisoftanda kommer spelet förutom till dessa plattformar även till PS3, XBox 360 och PC, och det är ingen vågad gissning att det även dyker upp på nästa generations XBox när den blivit officiell.

Spelsekvens från Watch Dogs

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!