Eurogamer.se

Beyond Good & Evil 2 fortfarande på gång, säger Ubisoft

Ny information kan komma snart

Det finns många spelare därute som väntar otåligt på Beyond Good & Evil 2, uppföljaren till Michel Ancels mästerverk från 2003. Det har gått lång tid sedan vi hörde något nytt om spelet, men nu säger Ubisofts chef Yves Guillemot att spelet fortfarande är på gång.

"Jag ger inga kommentarer om BG&E2 för jag tror att... nästa gång vi talas vid kommer vi att ha något nytt att dela med oss av", sade Guillemot i en intervju med Kotaku under förra veckans PlayStation 4-event.

Enligt rykten kan spelet också ha varit under utveckling till Wii U, enligt ett online-CV som hittats av GoNintendo. Huruvida en Wii U-version fortfarande är på gång eller inte är dock oklart.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!