Eurogamer.se

Flerspelarläget i Uncharted 3 blir gratis att spela

Och det redan i morgon

Uncharted 3 (9/10) bjuder inte bara på en fantastisk enspelarkampanj, utan det finns även ett rejält flerspelarläge. De som har missat detta har snart ingen ursäkt längre, då den officiella PlayStation-bloggen meddelar att flerspelarläget blir gratis att spela från och med i morgon.

Spelare som laddar ner gratisversionen kommer att kunna spela hur länge som helst och utveckla sin karaktär till nivå 15. Därefter kan du fortsätta spela utan att karaktären utvecklas mer, eller så kan du betala en summa för att låsa upp ett högre tak för vilken nivå du kan nå. Andra delar av spelet kommer också att kunna låsas upp separat.

Det hela påminner om vad Sony gjorde med flerspelarläget för Killzone 3 (9/10) för ungefär ett år sedan. Kommer du att prova på flerspelarläget i Uncharted 3 nu?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!