Eurogamer.se

God of War: Ascension får demo i morgon

Testa på Kratos första äventyr

De som väntar på God of War: Ascension har något trevligt på väg i morgon. Den officiella PlayStation-bloggen meddelar nämligen att en demoversion av spelets kampanj kommer att släppas i samband med uppdateringen av PlayStation Store.

I denna demo kommer spelare att få kontrollera Kratos när han försöker fly från det fruktansvärda fängelset Prison of the Damned. Vi kommer också att få testa på Kratos nya Rage Mode och bekämpa gigantiska monster, helt i seriens anda.

Flera andra nya element kommer att introduceras i spelmekaniken och flera av dessa kommer vi att kunna testa på i demoversionen. Fullversionen av God of War: Ascension släpps den 13 mars, exklusivt till PlayStation 3.

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!