Eurogamer.se

Nya tecken på Assassin's Creed IV: Black Flag

Fokus på pirater i nästa del?

För en tid sedan kunde vi rapportera om en ny eventuell del av Assassin's Creed-serien. Denna nya del skulle i så fall gå under namnet Assassin's Creed: Black Flag och nu har det dykt upp nya detaljer som antyder att det faktiskt kan röra sig om en officiell fjärde del i den populära serien.

Det är Kotaku som fått ett tips med tillhörande foto som tyder på att Assassin's Creed IV: Black Flag är på riktigt. Enligt uppgifter ska det som tidigare rapporterat handla om ett spel med fokus på sjöröveri och pirater.

Med tanke på introduktionen av sjöfart i Assassin's Creed III (9/10) skulle detta kunna vara en naturlig utveckling för serien. Ubisoft har inte gett några specifika detaljer kring nästa Assassin's Creed, förutom att det kommer att släppas någon gång under nästa räkenskapsår.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!