Eurogamer.se

Nya karaktärer till PlayStation All-Stars Battle Royale

Isaac Clarke och Zeus ger sig in i slagsmålet

Två nya karaktärer är på väg till slagsmålsfesten PlayStation All-Stars Battle Royale (9/10), rapporterar IGN. Nyligen släpptes Kat från Gravity Rush (9/10) och Emmett Graves från Starhawk (7/10) och de får snart sällskap av Isaac Clarke, huvudkaraktären i Dead Space-serien och självaste Zeus från God of War.

Isaac skall enligt uppgifter påminna i spelstilen om Nathan Drake och Jak och fokuserar alltså mycket på sina skjutvapen. Zeus däremot är en rejält kraftfull karaktär som i spelstil kan jämföras med Big Daddy.

Utöver dessa två karaktärer släpps även en ny nivå till spelet. Denna är en blandning mellan PSN-spelet The Unfinished Swan (7/10) och gamla klassikern MediEvil. Det nya materialet planeras att släppas den 19 mars. Prisuppgifter har inte utannonserats i dagsläget.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!