Eurogamer.se

Rapport: Microsoft och Electronic Arts har nytt partnerskap på gång

Ska avslöjas samtidigt som nästa Xbox

Efter utannonseringen av PlayStation 4 väntar vi nu på att få se vad Microsoft har planerat för sin nästa Xbox. Rykten säger att konsolen kommer att presenteras senare i vår och det verkar som att företaget har ett stort ess i sin rockärm.

Enligt uppgifter till CVG kommer Microsoft nämligen att utannonsera ett exklusivt partnerskap med Electronic Arts. Detta sägs ha bekräftats av två olika källor som vill förbli anonyma. Exakt vad detta partnerskap går ut på har dock inte avslöjats.

Förmodligen kommer det att röra sig om exklusivt extramaterial till Microsofts konsol, då EA inte skulle ha råd att släppa spel till endast Xbox. Det kan eventuellt röra sig om något liknande det avtal Sony har med Activision gällande unikt material till Bungies kommande spel Destiny.

Om dessa uppgifter visar sig stämma och vad avtalet innebär får vi se när Microsoft visar upp sin nästa konsol längre fram i vår.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!