Eurogamer.se

Gran Turismo 6 kan släppas till PS3

Enligt Sony-höjdare

Michael Denny, som är chef på Sony Computer Entertainment Europe bjöd under en intervju med Silicon Republic på några intressanta avslöjanden. På temat lång livslängd sade han: "Titta på spelen som kommer ut på Playstation 3 som The Last of Us, Beyond: Two Souls, GT6 och på tredjepartssidan ännu ett fantastiskt Assassin's Creed och GTA."

Med Sonys nya Playstation 4 utannonserad för släpp under 2013 var det nog många som tänkt sig att nästa Gran Turismo skulle dyka upp på den plattformen, men Dennys citat verkar säga något annat.

När vår modersajt Eurogamer.net ställde frågan till Sony Computer Entertainment Europe gav de följande uttalande: "År 2010 bekräftade Kazunori Yamauchi att Polyphony Digital hade påbörjat utvecklingen av Gran Turismo 6. Vi ser fram emot att dela med oss om fler detaljer inom en snar framtid."

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!