Eurogamer.se

Remeber Me lanseras i juni

Kom nu ihåg detta

Capcoms science-fictionäventyr Remeber Me har nu fått ett lanseringsdatum. Spelet kommer att släppas i Europa den sjunde juni, två dagar efter spelets lansering i USA, till Xbox 360, PlayStation 3 och PC.

Spelet som utvecklats av den franska studion Dontnod Entertainment kretsar kring "minnesjägaren" Nilin, som kommer kunna infiltrera och manipulera människors minnen. Vid sidan av detta har även information släppts om att Nilin, ironiskt nog, lider av amnesi.

Bortsett från detta har även Capcom utlovat att spelet kommer att innehålla 50 000 olika slagkombinationer.

Capcom har även släppt en ny video där de visar upp premisserna i spelet. Ni hittar videon här nedan.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!