Eurogamer.se

Sony-anställda svarar på Twitter-kampanjen #PS4NoDRM

Fans vill kunna spela begagnade spel

Den senaste tiden har en rad Twitter-användande skickat tweets till högt uppsatta chefer inom Sony och PlayStation med hashtaggarna #PS4NoDRM och #PS4USEDGAMES. Detta för att göra sina röster hörda angående rykten om att PlayStation 4 kommer att blockera begagnade spel på något sätt.

Nu har flera av dessa Sony-anställda besvarat de högar av tweets som de fått ta emot.

"Det här är varför jag älskar PlayStation-fans - passionshinken svämmar över", skrev John Koller, head of hardware marketing på Sony.

"Ödmjuk inför den anstormning av passionerade PlayStation-fans och deras vilja att prata direkt med oss. Ni ska veta att vi hör er <3", skrev Nick Accordino från SCEA. Än så länge har Sony dock inte bemött kampanjen officiellt utan dessa tweets har skrivit av deras medarbetare ur ett privat perspektiv.

Vi väntar också på svar från Shuhei Yoshida, chef för SCE Worldwide Studios. Yoshida är den som fått flest tweets riktade till sig och det var också han som i februari sade till vår modersajt att PlayStation 4 kommer att kunna spela begagnade spel.

Tror du att Sony kommer låta PlayStation 4 spela begagnade spel eller kommer de att följa i Microsofts fotspår med någon form av skydd?

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!