Eurogamer.se

Microsoft registrerar Halo: Spartan Assault

Nytt spel, TV-serie eller något helt annat?

Microsoft har registrerat en rad domännamn för något som kallas Halo: Spartan Assault. Enligt Fusible har adresserna SpartanAssault.net, HaloSpartanAssault.com och Halo-SpartanAssault.com registrerats tillsammans med flera andra. Vi vet dock inte vad Spartan Assault är för något.

Kan det röra sig om ett nytt spel i Halo-serien eller är detta namnet på den Steven Spielberg-producerade TV-serien som utannonserades på Microsofts Xbox One-event för två veckor sedan? Eller är det något helt annat?

Registreringen skedde i slutet av maj, alltså precis efter det stora Xbox One-eventet. Vad tror du att Spartan Assault är för något?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!