Eurogamer.se

Andréas krönika #8: Vad vill du se på Eurogamer Sverige?

För att Eurogamer Sverige ska bli bättre behövs din åsikt.

I morgon fyller nystarten av Eurogamer Sverige två månader. Tiden går fort när man har roligt sägs det, och jag är beredd på att skriva under på det. Dessa veckor har försvunnit illsnabbt och i takt med tiden växer sig sidan större och bättre. På bara en månad har vi ökat med hela 3000 unika läsare och gått från 200 likes på Facebook till närmare 450 stycken. Och vi har bara börjat.

Jag nystartade sajten tillsammans med Robin Stjernberg med visionen om att bli landets mest personliga spelsajt. Det har sagts förut, förtjänar att upprepas och ska aldrig att glömmas av. Men för att bli bättre behöver vi din hjälp.

Svenska Eurogamer består i dag av fyra huvudsakliga avdelningar där var och en har ett definierat redaktionellt innehåll; recensioner, åsikter, nyheter och p'wnd. Med recensioner bedömer vi spel för att vägleda dig i köpdjungeln, och med åsikter filosoferar vi kring branschen och mediet. I vår nyhetssektion rapporterar vi högt och lågt om vad som händer just nu, och p'wnd är vår avdelning för lättsamma historier och skeva händelser.

Nu vill vi veta vad du saknar på sajten.

Vi gör detta för att vi älskar spel, vill skriva om spel och underhålla. Vårt mål är att du ska besöka vår sajt varje dag och lämna oss med ett leende på läpparna. Kanske hittar du en artikel du vill dela med dig till andra, kanske saknar du något innehåll. Detta vill jag veta, så klart. För utan din åsikt kan vi inte bli bättre. Är det något vi ska sluta skriva om? Är det något vi bör minska, öka eller lägga till? Inga idéer är dåliga och jag är öppen för förslag.

Genom att lägga en kommentar i fältet nedan, skicka ett mail till andreas.goransson@eurogamer.se eller kontakta mig på Twitter kan du bidra till att Eurogamer Sverige blir landets bästa spelsajt. Du kan även kontakta oss direkt via ett privat meddelande på Facebook

Tack för att du läser och trevlig helg!

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!