Eurogamer.se

Fan-skapat spel ger dig möjligheten att skapa dina mardrömmars Pokémon

Inte ens fantasin begränsar dig.

Tycker du att 700+ Pokémon är alldeles för lite? Vill du istället ha ett bibliotek med drygt 22 000 olika fickmonster att samla?

Antagligen inte, för mycket gott gör att man tröttnar lätt. Men för den som ändĺ är hagalen (eller hĺng, som vi frĺn Skĺne säger) kan fanprojektet Pokémon Infinite Fusion vara svaret pĺ livets stora frĺgor.

I Pokémon Infinite Fusion kan du fusionera ihop olika Pokémon, helt oberoende av natur, element eller familjeband. Du kan - exempelvis - mixa en Pikachu med en Bulbasaur, men även en Charizard med en Magikarp.

Lĺter det märkligt? Ja, det är det faktiskt ocksĺ.

Storyn enligt utvecklarna:

Two years ago, Team Rocket introduced a gene in the wild that allowed wild Pokémon to fuse with each other. Soon enough, fused Pokémon became very common and the practice of fusing Pokémon together has now been widely accepted by trainers.

The point of the game is to make the player experience a Pokémon game with a ridiculous amount of Pokémon. And so, aside from the backstory, the plot remains very close to the original Kanto games. There are a few additional sidequests and slight differences but all in all, don't expect a completely original story.

Spana in trailern nedan:

Tack, Kotaku.

För fler nyheter frĺn oss pĺ Eurogamer - gilla vĺr Facebook!

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!