Eurogamer.se

Spela PS4 med oss

Lira Playstation 4-spel tillsammans med redaktionen, snacka skit och umgås.

I dag släpptes version 3.00 mjukvaran till Playstation 4. Förutom möjligheten att äntligen kunna spela upp film och musik från en USB-hårddisk och att stänga av notiser så går det nu att skapa "Mötesplatser".

Mötesplatser är helt enkelt grupper där människor från hela världen kan mötas för att spela tillsammans eller helt enkelt snacka skit. Och vi på Eurogamer Sverige tyckte att detta var ett utmärkt tillfälle att skapa en egen mötesplats för oss alla att komma lite närmare varandra.

mark-cerny

4000 mejl senare så har Mark Cerny fortfarande inte svarat på min förfrågan om att spela Knack ihop.

Så sök på "Eurogamer Sverige" under Mötesplatser i Vännerfliken på Playstation 4 och hoppa in i vår grupp. Där kan du spela Destiny med Robert, prata Nickelback med Adam eller skratta åt Andréas minimala Dark Souls-skills. Och helt enkelt vara med och bygga familjen som Eurogamer Sverige är. Vi syns med Dual Shocks i nävarna!

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!