Eurogamer.se

Vi inleder ett samarbete med spelpodcasten Seghopp

Möt Viktor och John.

Här på Eurogamer vill vi ligga i framkant och erbjuda det bästa spelrelaterade materialet till er läsare. En del av detta är podcaster på sajten, och därför är vi i dag glada över att kunna presentera vårt senaste tillskott; podcasten Seghopp.

Seghopp drivs av killarna Viktor Wallmark och John Svartberg - två spelentusiaster med hjärtat på det rätta stället, nämligen i den digitala världen. Grundad 2014 har Seghopp publicerat 29 avsnitt. Det 30e blir startskottet hos oss på Eurogamer.

1

Om du vill lyssna på avsnittet hittar du det här.

Och vill du lyssna på gamla episoder och prenumerera, ja då klickar du dig hit.

Glöm heller inte att följa Seghopp på Twitter, Instagram och Facebook för sköna uppdateringar och historierna bakom kulisserna.

Mycket nöje!

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!