Eurogamer.se

Nytt Pokémon kan komma i slutet av ĺret

Pokémons 20-ĺrsjubileum till ära?

Ett nytt Pokémon verkar vara pĺ väg ifall vi ska tro pĺ bĺde rykten och budgetrapporteringar. Det är bland annat MetalDave som gjort kopplingen när han gĺtt igenom den budgetrapporteringen som amerikanska nintendo visat upp. I slutet av ĺret finns nämligen Pokémon 20th Anniversary game "Niji" med som release. Det är inte mycket att gĺ pĺ utöver att order Niji betyder Rainbow pĺ engelska.

Rent spontant känns det som om det här kan stämma, bĺde när det handlar om releaseintervall samt att det är 20-ĺrsjubileum för Pokémon i ĺr. Huruvida vi kommer fĺ se 100 nya smĺ monster eller ej är inte sagt och vi kommer antagligen att ha mycket att se fram emot i informationsväg fram till dess.

Medan ni väntar sĺ finns eventpokémonen Mew nu att hämta ut hos Toys R´Us och BR Leksaker här i sverige som en del av 20-ĺrsjubileumet. Dessutom har vi Pokémon GO att se fram emot i ĺr. Det är verkligen Pokémons ĺr i ĺr.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!