Eurogamer.se

Alwa's Awakening är live på Steam Greenlight - här är trailern

Mys till trevliga NES-toner.

Under gårdagen kunde vi berätta att NES-influerade Alwa's Awakening skulle komma att hamna på Steam Greenlight, och mycket riktigt har deras sida nu gått live tillsammans med en trailer.

"It's been almost two years of hard work but now we are here and our Steam Greenlight for Alwa's Awakening is finally live!" skriver de göteborgska utvecklarna Team Alwa. "We're extremely happy to be able to finally show you the game and we eagerly await your comments and (hopefully) YES votes!"

Har du inte läst vår förtitt på spelet så gör du det här borta, men det handlar alltså om ett 8-bitars spel i modern tappning där spelaren tar rollen som magikern Zoe som med sin magiska stav ska lösa pussel och besegra fiender. Låter detta som ett intressant lir så har du nu möjligheten att påverka huruvida spelet kommer att landa på Steam eller inte.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!