Eurogamer.se

Nu finns Pokémon GO i Japan, Australien och Nya Zeeland

Ett släpp i väst är att vänta inom kort.

Pokémon Go - AR-spelet som är free-to-play och där du fĺngar Pokémon i "det verkliga livet" - har precis släppts i Japan, Australien, Nya Zeeland och ett släpp pĺ vĺra breddgrader bör ske inom kort.

Men för de som befinner sig i öst sĺ finns spelet bĺde pĺ App Store och Google Play.

1

Pokémon Go utvecklas av Ingress-studion Niantic Labs och i spelet är vissa Pokémon exklusiva för olika länder. Detta innebär att du kan fĺnga fickmonster som inte finns här hemma när du är ute och reser, lite som Pokémon-spelens olika regioner.

"Certain Pokémon appear near their native environment - look for Water-type Pokémon by lakes and oceans," har utvecklaren hintat. "Visit PokéStops, found at interesting places like museums, art installations, historical markers, and monuments, to stock up on Poké Balls and helpful items."

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!