Eurogamer.se

Så här får du tag på Pokémon GO redan nu

Den supereffektiva lösningen på din olidliga väntan

1

Under natten har Pokémon GO börjat dyka upp runt om i världen (läs här!), men tyvärr får vi svenskar vänta ett tag. Däremot så finns det ett sätt att ta sig runt den här restriktionen ifall du är en Android-användare, nämligen med hjälp av en APK-fil.

Filen finns att ladda ned här, men du behöver tillåta din telefon att installera från andra källor än de betrodda. I det här fallet ska det inte vara någon fara.

Spelet är free to play, men har mikrotransaktioner för att göra det lättare att få tag på pokémons. Dessutom så bör du vara medveten om att spelet suger ut ditt batteri, så vänta med att prova spelet tills du inte behöver telefonen till annat.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!