Eurogamer.se

Pokémon Go-spelare blev bombade med ägg av irriterade boende

De störde folks sömn.

Världsfenomenet Pokémon Go sprider sig på gott och ont. Det dåliga med spelet är alla dem som indirekt drabbas av spelarnas jakt, exempelvis i Sydney.

Här samlas tusentals spelare varje dag och ockuperar allmänna parker på nätterna. Detta har lett till att de som bor nära inte kan sova och nu har många gått till motattack och kastat både vattenballonger och ägg.

Dessutom dök polisen upp och avhyste spelarna, delade ut parkeringsböter och nu lovar många fans vedergällning. Detta i form av extra mycket oväsen (läs: megafoner). Samtidigt tar andra i Australiens Pokémon Go-community avstånd från det hela.

Är detta början på nästa stora krig? Vi får se.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!