Eurogamer.se

24-åring säger upp sig för att spela Pokémon GO på heltid

Har som mål att fånga alla Pokémons som finns i spelet.

Tom Currie från Nya Zeeland sade upp sig från jobbet förra veckan, för att kunna spela Pokémon GO på heltid. Han planerar nu att resa land och rike runt, för att fånga alla Pokémons som finns i spelet.

För mer om Pokémon Go:

Tydligen har Tom sedan länge drömt om att få uppleva ett riktigt äventyr och när spelet nyligen släpptes, såg han sin chans att våga säga upp sig och leva ut sin dröm. Han har redan fångat 90 av de just nu 151 Pokémons som finns i spelet.

1

Här är han! Killen som vågade ta steget och leva sin dröm.

Om du tycker det låter vansinnigt, så är du nog inte ensam. Men som tur är, har han sin mammas fulla stöd. Hon menar att det är jättebra att han får uppleva hela Nya Zeeland och träffa massor av nya människor.

Vad sägs? Känner du dig sugen på att följa Toms exempel?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!