Eurogamer.se

Nintendo bjuder på knarkig låt om Magikarp

Vår favoritfisk.

Okej, Magikarp är väl den kanske sämsta fisken i Pokémon-världen. Att det behövs horder, och åter horder, av den stackaren för att kunna utvecklas till den episka Gyarados i Pokémon Go gör inte det hela bättre.

Men något vackert är det ändå med Magikarp: En liten, värdelös, fisk som förvandlas till en av de absolut starkaste pokémons. Ett svart får som till slut släpps fri. Detta omfamnar The Pokémon Company, och släpper en låt om den jäkeln:

Ja, det är exakt så knarkigt och underbart som en kan förvänta sig. Vi hoppas att detta blir Nintendos officiella företagssång. Nu blir det att skriva ut texterna och börja öva, för snart jäklar ska världen få höra. Magikarp, Magikarp!

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!