Eurogamer.se

Dansk Pokémon Go-spelare död i trafikolycka

Tragiskt.

Det verkar inte bättre än att Trafikverkets varningar var befogade. Nu rapporterar nämligen Göteborgs-Posten att en dansk spelare omkommit i en trafikolycka.

Det var under morgonen i torsdags förra veckan som danska polisen fick ett larm om att en 21-ĺrig man kört in sin skĺpbil i ett träd i Nřrager, Ĺlborg. När bĺde polis och ambulans kom till platsen kunde man konstatera att mannen blivit fastklämd och avlidit.

1

Enligt uppgifter ska Pokémon Go ha varit igĺng pĺ den döda mannens mobiltelefon. Självfallet är det svĺrt att säga om han spelade när olyckan inträffade, eller om det bara är en olycklig slump, men dĺ olyckor med mobiler (sms:ande, bland annat) skett innan sĺ dras slutsatsen där.

Alla anhöriga har underrättats och vi skänker därmed de drabbade en tanke.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!