Eurogamer.se

Folk döper deras barn efter Pokémon

"Detta är mina barn - Gastly och Kangaskhan...."

I kölvattnet efter Game of Thrones blev barn döpta till Jon, Sansa, Tyrion och Khaleesi. Och som det sig bör har folk blivit inspirerade av nästa stora grej. Du kan nog gissa vad detta kommer att leda till..

Pokémon!

Amerikanska föräldrar hittar nämligen namninspiration i Pokémon, tack vare Pokémon Gos populäritet. Detta enligt BBC. Enligt Baby Center, en amerikansk graviditets- och föräldrarhemsida, har pokémonrelaterade namn gĺtt upp.

Roselia är det mest populära pokémonnamnet och har stigit 5859 placeringar i förhĺllande till förra ĺret. Onyx är nummer tvĺ och har stigit med 2184 placeringar. Eevee är nummer fyra med en ökning pĺ 1377 placeringar.

Baby Center nämner som tur är inget om namn som Mr. Mime, Ekans och Meowth, sĺ vi kan förmoda att dessa namn fortfarande är förhĺllandevis impopulära.

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!