Eurogamer.se

Första legendariska pokémonen funnen i Pokémon Go - Articuno

Hur i?!

Som du säkert har märkt så går det inte att fånga någon av de legendariska pokémons i Pokémon Go, av de 151 första vi är vana med från Pokémon Red/Blue/Yellow. Men det verkar vara felaktigt, då en tränare nu har fångar Articuno.

2015/articles//a/1/8/4/7/5/7/7/eurogamer-8l2tit.jpg

Det är en tränare i Ohio, USA, som fångat den legendariska fågeln. Huruvida detta är fejkat eller om det är på riktigt. Spelaren har lagt upp bilden både på Facebook och Reddit. Mycket tyder på att detta handlar om en glitch i spelet, eller en hack, då de som lusläst spelets kod tidigare sett att ingen av de legendariska pokémons har en spawn rate - de kan alltså inte hittas ute i det vilda - vilket pekar på att de kommer släppas lös under tävlingar, event eller liknande.

För mer om Pokémon Go:

Pokémon GO - Den ultimata guiden med de bästa tipsen

Hubbsidan för allt som har med Pokémon Go att göra. Oavsett vad du letar efter, så hittar du det här - hur du ska besegra ett gym, vilka Pokémons som finns i spelet och var du hittar dem och mycket mycket mer.

Pokémon Go: Fusk och värt att tänka på

Om du behöver lite extra tips när du är ute och jagar har vi här samlat dem alla på ett enkelt och lättöverskådligt ställe. Vem behöver inte lite hjälp, liksom?

Alla 151 Pokémons i Pokémon Go

Här hittar du alla 151 pokémons som finns i Pokémon Go - från Charmander till Mewtwo.

Vad tror du? Har Niantic släppt lös Articuno och de andra legendariska, har de alltid funnits där eller är detta helt enkelt en bugg i spelet?

Oavsett så hoppas vi att fler och fler upptäcker denna tuffa fågel - som även är symbolen för Team Mystic. Förhoppningsvis kan vi även hitta de andra fåglarna. Det måste ju vara rättvist, liksom.

Vilket lag är du?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!