Eurogamer.se

New York bannar sexförbrytare i Pokémon Go

De fĺr inte spela.

Pokémon Go har blivit ett spel som är populärt i alla ĺldrar. Dock är det likväl mĺnga barn som spelar och eftersom det bor cirka 3000 sexualförbrytare i amerikanska delstaten New York, USA, har guvenören Andrew Cuomo bestämt att banna dessa för att skydda barnen. Detta rapporterar Huffington Post.

Han har bett New York State Department of Corrections and Community Supervision att se över ärendet och se till att förhindra att dessa personer att komma i närheten av barn. All information kan läsas via den officiella sidan (länk här!) och där framkommer det att om man vill bli villkorligt frigiven, ja dĺ finns det restriktioner för att ladda ner och nyttja vissa internettjänster. Bland annat Pokémon Go.

Suveränt tycker vi, men vad anser du?

Kommentarer

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!